همه چیز در مورد موبایل و کامپیوتر(سخت افزار-نرم افزار)

همه چیز در مورد موبایل و کامپیوتر(سخت افزار-نرم افزار)

دوست عزیز با عضویت در وبلاگ هر مطلب جدید برای شما ایمیل می شود
همه چیز در مورد موبایل و کامپیوتر(سخت افزار-نرم افزار)

همه چیز در مورد موبایل و کامپیوتر(سخت افزار-نرم افزار)

دوست عزیز با عضویت در وبلاگ هر مطلب جدید برای شما ایمیل می شود

تبلیغات

خدمتی از مرکز فنی کاوش سیستم در آستانه ی 14 سالگیش ، توسط تکنسین مجرب  :

ضمنا این مرکز مفتخر است ، در جهت بازگردانی اطلاعات از دست رفته ی شما با ضریب احتمال 90% به شما سرویس دهی نماید و اطلاعات شما را بازیابی کند.



مدلی برای پیدا کردن الگوریتم و رمزهای داخل ویندوز و مک


درست است که هنگام تایپ رمز عبور در حساب های کاربری خود، آنها به صورت ستاره یا نقطه نمایش داده می شوند اما باید بدانید که به راحتی در زنجیره ورود به سیستم کامپیوتر شما ذخیره می شوند. این ورودی شامل رمزهای عبور، گواهی ها و کلیدهای وب سایت ها و نرم افزارهایی است که نیاز به رمز عبور دارند و شما از آنها بازدید می کنید. برای حفاظت از اطلاعات و نام کاربری، همه رمزهای عبور شما مخفی هستند و نمی توان به آنها دسترسی داشت تا زمانیکه شما رمز سیستم اجرایی کامپیوتر را وارد و رمزها را مشاهده کنید. برای حفظ همه مراتب احتیاط لازم است که رمز سیستم اجرایی کامپیوتر خود را به کسی نگویید و همچنین همیشه سعی کنید کامپیوتر را قفل کنید تا کسی به اطلاعات شما دسترسی نداشته باشد.

دستور کار

بازیابی رمزهای عبور در ویندوز سیستم ها

1. مرورگر اینترنت را باز کنید. در فایرفاکس، منوی فایرفاکس را باز و گزینه Options را و دوباره آیتم Options را از منوی کشویی باز شده انتخاب کنید. روی گزینه «امنیت» کلیک کنید. گزینه Saved Passwords را انتخاب و روی آیتم «نمایش رمز عبور» کلیک کنید. در آخر OK را فشار دهید تا همه تغییرات ایجاد شده ذخیره شوند.

2. از اینترنت نرم افزار بازیابی رمزهای عبور را دانلود کنید. برای این کار می توانید به وب سایت CNET.com و قسمت «دانلودها» که در بالای صفحه قرار دارد، بروید. در این قسمت، در نوار جست وجوی بالای صفحه عبارت Password recovery را تایپ کنید. موارد نمایش داده شده را به ترتیب محبوب ترین آنها دسته بندی کنید.

3. در طول صفحه، پایین بیایید و روی لینک L0phtCrack کلیک کنید. سپس کلید Download Now را فشار دهید و فایل موردنظر را در دسک تاپ خود ذخیره کنید.

4. روی فایل دانلود شده دوبار کلیک کنید تا مراحل نصب آن آغاز شود. دوبار نیز روی آیکان L0phtCrack کلیک کنید تا مراحل اجرای برنامه آغاز شود. در این مرحله باید گزینه Run Wizard را انتخاب کنید تا همه رمزهای عبور ذخیره شده در کامپیوتر را بازیابی کند.

بازیابی رمزهای عبور در سیستم عامل مک

1. روی آیکان Finder کلیک کنید. سپس روی گزینه «برو» در بالای صفحه کلیک و گزینه Utilities را از منوی بازشونده انتخاب کنید. در اینجا باید روی گزینه Keychain Access دوبار کلیک کنید.

2. از نوارابزار کناری در سمت چپ، گزینه «رمزهای عبور» را انتخاب کنید. روی حساب کاربری ای که می خواهید دوبار کلیک کنید و تیک کنار گزینه «نمایش رمز عبور» را فعال کنید.

3. رمز عبور سیستم اجرایی کامپیوتر خود را تایپ و سپس OK کنید. در این مرحله، رمز عبور شما در کنار جعبه «نمایش رمز عبور» نمایش داده خواهد شد.

4. در آخر، کلید قرمز رنگ را در بالای سمت چپ صفحه فشار دهید تا از این پنجره خارج شوید. برای خروج از دسترسی به زنجیره کلیدها نیز گزینه Command-Q را انتخاب و کلیک کنید.

کدام گوشی را بخریم؟

شگفت انگیز: کدام گوشی همراه هوشمند برای من مناسب تر است؟ من کدام گوشی هوشمند را باید خریداری کنم؟

این ها سؤالات رایج خوانندگانی است که نقد و بررسی های جدید مربوط به گوشی های هوشمند را می خوانند.

بیاید یک نگاه به گوشی های هوشمند موجود را بازار با هم بیندازیم:

گالکسی و اچ تی سی و ...

خوب بهتر است بنشینید و با هم یک بررسی دقیق داشته باشیم.


کدام گوشی هوشمند مناسب من است؟

کدام سیستم عامل گوشی هوشمند برای شما مناسب تر است؟

اندروید، iOS، ویندوز فون و در نهایت به لک بری.

هر کدام این سیستم عامل ها تفاوت و شباهت و نکات منفی و مثبت مربوط به خود را دارند و شما باید ببینید که چه می خواهید.

سیستم عامل iOS :

از نقاط قوت سیستم عامل iOS این است که یکپارچه می باشد و همین طور دارای برنامه های کامل برای کاربر و یک رابط نسبتاً بصری است.

سیستم عامل iOS در سال ۲۰۰۷ و توسط شرکت اپل توسعه داده شده است. این سیستم عامل برای استفاده روی تلفن های هوشمند و تبلت های این شرکت طراحی شده است. این سیستم عامل به نوعی پدر سیستم عامل های مدرن محسوب می شود و از این جهت در بسیاری از جهات پیشتاز این حوضه محسوب می شود. در زیر به برسی نقاط برتر این سیستم عامل را و مقایسه آن ها با دیگر سیستم عامل ها خواهیم پرداخت:

۱- فروشگاه نرم افزاری بهتر و کامل تر.

قطعاً یکی از دلایل مهم جذب مشتریان به سمت این سیستم عامل قدیمی، فروشگاه بسیار کامل و با کیفیت آن است، که هر چند از لحاظ تعداد تفاوت چندانی با فروشگاه اندروید ندارد، اما نرم افزارها و بازی های ساخته شده برای این پلتفرم از کیفیت بسیار بالاتری برخوردار است، به طوری که بسیاری از مشتریان حاضرند پول بیشتری برای خرید یک تبلت بپردازند، اما با این سیستم عامل از این فروشگاه بهره ببرند. برای اطلاع از برترین عنوان های این فروشگاه اینجا کلیک کنید.

۲-ساپورت نرم افزاری بهتر.

این ویژگی نیز در انتخاب iOS بسیار تائید کننده است و اپل قطعاً در ساپورت نرم افزاری از رقیب خود بسیار جلو تر است، چرا که این شرکت تمام محصولات خود را تا سه سال کامل پشتیبانی نرم افزاری می کند و این محصولات را به آخرین نسخه از سیستم عامل iOS بروز رسانی می کند و این در حالی است که خیلی از تلفن های اندرویدی، حتی در زمان فروش نیز به آخرین نسخه از این سیستم عامل مجهز نیستند و در اکثر مواقع این بروز رسانی بر روی این تلفن ها هرگز ارائه نمی شود. درست برعکس اندروید، اپل که به ساپورت نرم افزاری و سخت افزاری خوب معروف است نه تنها به مدت سه سال تمام محصولات خود را به آخرین نسخه از سیستم عامل ارتقا می دهد بلکه بعد از این سه سال نیز دارندگان می توانند به راحتی از اکثر قابلیت های این سیستم عامل استفاده کنند و کمبود چندانی احساس نکنند.

۳- رابط کاربری ساده و جذاب.

شاید رابط کاربری ساده iOS برای عده ای یک نقطه منفی تلقی شود، ولی اکثر مردم از رابط کاربری iOS بسیار راضی هستند و آن را بر اندروید یا دیگر سیستم عامل ها ترجیح می دهند. رابط کاربری iOS بسیار ساده و در عین حال زیبا طراحی شده است، البته بهتر بود اگر اپل هم کمی مانند گوگل خلاقیت به خرج می داد و گزینه های بیشتری در شخصی سازی این رابط به دارندگان می داد ولی از آنجایی که اپل همیشه طرفدار سادگی بوده، تصمیم گرفته که این سادگی را حفظ کند و به جای اضافه کردن افکت ها و انیمیشن های زیبا مانند اندروید تنها به بالا بردن کیفیت و کارایی این سیستم عامل بپردازد. رابط کاربری iOS تنها به شما اجازه اضافه کردن آیکون ها و مدیریت آن ها را می دهد و مانند اندروید اجازه استفاده از ویجت ها و یا تصاویر پس زمینه زنده وجود ندارد. البته این رابط کاربری با وجود سادگی تمام، در نهایت زیبایی طراحی شده و شما را به خود جذب می کند.

سیستم عامل اندروید:

اندروید جز محبوب ترین سیستم عامل ها است که قابل تنظیم نیز می باشد. اگرچه برخی اوقات سازندگان یک سری برنامه های غیر ضروری بر روی دستگاه هوشمند نصب می کنند که باعث کندی سرعت دستگاه اندرویدی می شود.

به زبان ساده سیستم عاملی است برای دستگاه های موبایل و گوشی های هوشمند که توسط بیش از ۳۰ کمپانی معروف پشتیبانی می شود. اندروید اوپن سورس است و توسعه دهندگان می توانند با استفاده از Android SDK برنامه های مختلفی برای این سیستم عامل بنویسند. در واقع اندروید بستری را فراهم می کند تا برنامه نویسان بتوانند هرچه سریع تر و بهتر برنامه هایی بسازند که از تمام ویژگی های یک گوشی هوشمند استفاده کند. اندروید به معنای واقعی “ باز” (Open) است، یعنی برنامه نویس می تواند از تمام قدرت یک تلفن همراه استفاده کند. اندروید امکان استفاده از توابع داخلی گوشی موبایل همچون شماره گیری، فرستادن SMS یا استفاده از دوربین گوشی را به برنامه نویسان می دهد تا بتوانند اپلیکیشن های قدرتمند و کاربردی برای کاربران بسازند.

تمام برنامه ها برای اندروید یکی اند. اندروید فرقی میان یک برنامه third-party و توابع هسته سیستم عامل در اجرا نمی گذارد و هر دو می توانند دسترسی مساوی به قابلیت های گوشی داشته باشند. گوشی هایی که سیستم عامل اندروید را خواهند داشت به کاربرشان اجازه می دهند تا از تمام قابلیت های یک گوشی هوشمند بهره ببرند. کاربران این گوشی ها به معنای واقعی می توانند دستگاه خود را بر اساس سلیقهٔ خود تغییر دهند و محیط سیستم عامل گوشی خود را سفارشی و شخصی سازی کنند. حتی کاربران می توانند برای گوشی تعیین کنند که عکس هایشان با چه برنامه ای باز شود.

ویژگی ها و خصوصیات اندروید.

۱. اندروید تمامی تکنولوژی های اتصال (Connectivity) شامل GSM/EDGE, CDMA, EV-DO, UMTS, Bluetooth و Wi-Fi را پشتیبانی می کند.

۲. اندروید از فرمت های مختلف فایل های مالتی مدیا مثل MPEG-۴, H.۲۶۴, MP۳, AAC, AMR, JPEG, PNG, GIF پشتیبانی می کند.

۳. SMS , MMS و XMPP فرم هایی هستند که اندروید برای ارسال پیغام های متنی یا همان SMS از آن ها پشتیبانی می کند.

۴. مرورگر موجود در اندروید بر اساس فریم ورک اوپن سورس WebKit توسعه یافته است.

۵. SQLite نرم افزاری است که برای ذخیره داده ها و مدیریت بانک های اطلاعاتی سبک در اندروید در نظر گرفته شده است.

۶. ماشین مجازی جاوا (Java Virtual Machine) در اندروید به صورت پیش فرض تعبیه شده است. تمام برنامه های اندروید باید به زبان جاوا نوشته شوند. البته این نسخه از JVM برای دستگاه های موبایل بهینه شده است.

سیستم عامل به لک بری:

البته می دانید که این سیستم عامل به اندازه اندروید و iOS مشهور و پر کاربرد نیست با این حال طرفداران مخصوص به خود را دارد.

سیستم عامل به لک بری را شرکت RIM برای اسمارت فون های این شرکت طراحی کرده است.

این سیستم عامل در ابتدا به دلیل بی رقیب بودن در پست الکترونیک مورد توجه قرار گرفت و پس از آن هنگامی که قابلیت های مجازی دنیای تجارت به آن اضافه شد توجه بسیاری از کاربران حرفه ای موبایل در سراسر جهان را به خود جلب کرد.

اگر چه وسعت برنامه ها و بازی های این سیستم عامل به پای اندروید نمی رسد اما امکانات بسیار خوبی مانند برقراری ارتباطی آسان میان گوشی و کامپیوتر، قابلیت کار با شبکه های اجتماعی، فروشگاه مجازی دنیای تجارت و سازگاری با بیشتر سرویس های ارسال و دریافت پیام، این سیستم عامل را به یکی از محبوب ترین سیستم عامل های موبایل به ویژه نزد کاربرانی که از موبایل استفاده های مالی و تجاری می کنند، بدل کرده است.

از نکات مثبت این سیستم عامل می توان به :

-پست الکترونیک بدون رقیب.

-فروشگاه مجازی ویژه دنیای تجارت.

-ارتباط آسان با سرویس های ارسال پیام.

اشاره کرد.

سیستم عامل ویندوز فون:

این سیستم عامل در ابتدا به عنوان یکی از برترین سیستم عامل های موبایل در میان کاربران مطرح شد و قرار بود به عنوان یکی از رقبای جدی اندروید و iOS دنیای اسمارت فون ها را در دست بگیرد اما طولی نکشید که در هیاهوی بازار سیستم عامل ها گم شد. شاید به همین دلیل بود که مایکروسافت تصمیم گرفت ویندوز فون ۸ را با کارایی های بالاتر عرضه کند. ظاهراً ویندوز فون ۸ از هسته اصلی ویندوز ۸ استفاده کرده است و شباهت های بسیاری هم به آن دارد. پردازشگر های چند هسته ای تا ۶۴ هسته، پشتیبانی از کارت حافظه SD، بازی های گرافیک بالا، فناوری VOIP که درون سیستم عامل اعمال شده و آپدیت اتوماتیک اپلیکیشن ها بخشی از امکانات ای سیستم عامل است. به نظر می رسد با این شرایط ویندوز فون رقیب سرسختی برای اندروید و iOS خواهد بود.

کدام گوشی هوشمند مناسب من است؟

بهترین گوشی های هوشمند با سیستم عامل های :

بهترین گوشی iPhone (سیستم عامل iOS): جدیدترین گوشی یعنی : iPhone ۵S

بهترین گوشی اندرویدی:HTC One و Samsung Galaxy S۴ و Motorola Droid Maxx و LG G۲ و Samsung Galaxy Note ۳

بهترین گوشی ویندوز فون:Nokia Lumia ۱۵۲۰ و Nokia Lumia ۹۲۸ و Nokia Lumia ۹۲۰ و Nokia Lumia ۹۲۵.

بهترین گوشی به لک بری:Q۱۰ یکی از بهترین انتخاب ها می تواند باشد. اگر شما به یک گوشی هوشمند با صفحه نمایش بزرگ نیاز دارید بهتر است به سراغ BlackBerry Z۳۰ بروید.

ناگفته نماند که Z۱۰ جز یکی از پرفروش ترین محصولات به لک بری است.

طراحی : ترکیبی یا ساده:

تلفن یک وسیله شخصی است و سلیقه شما را نشان می دهد.

سابقاً گوشی های هوشمند اکثراً در رنگ های سیاه و سفید و خاکستری بود، ولی اکنون تنوع رنگی بسیار شده است و شما رنگ های قرمز، صورتی، فیروزه ای، زرد، با لبه ها و اندازه های مختلف را می توانید ببینید.

کدام گوشی هوشمند مناسب من است؟

گوشی هوشمند Nokia Lumia ۹۲۰ بسیار جذاب و مدرن است و جز پرفروش ترین محصولات شده است، البته نباید فراموش کنیم که دارای قاب های رنگارنگ است.

البته گوشی هایی که من از نظر طراحی می پسندم عبارتند از:HTC One و Motorola Moto X و iPhone ۵C و Nokia Lumia ۱۰۲۰.

بهتر است گوشی هوشمند جذاب و دارای بدنه صاف و نازک Samsung Galaxy S۴ را فراموش نکنیم.

شما کدام صفحه نمایش کوچک یا متوسط یا بزرگ، را دوست دارید؟

یکی از عناصر فیزیکی بسیار مهم در گوشی های هوشمند صفحه نمایش است.

یکی از گوشی های هوشمند که دارای صفحه نمایش بزرگ است، Samsung Galaxy Mega می باشد که دارای صفحه نمایش ۶٫۳ اینچی است.

Huawei Ascend Mate دارای صفحه نمایش ۶٫۱ اینچی است.

گوشی هوشمند Nokia Lumia ۱۵۲۰ با صفحه نمایش ۶ اینچی هنوز بزرگ ترین گوشی هوشمند ویندوز فونی است که در بازار وجود دارد.

گوشی های هوشمند Samsung Galaxy S۴ و Nokia Lumia ۱۰۲۰ و BlackBerry Z۱۰ و LG G۲ دارای رزولوشن بالا و صفحه نمایش ۴ اینچی و بالاتر هستند.

کدام گوشی هوشمند مناسب من است؟

در بین گوشی هایی با صفحه نمایش متوسط، Motorola Moto X وجود دارد که دارای صفحه نمایش ۴٫۸ اینچی است.

برای کسانی که دارای دستان کوچک هستند من گوشی BlackBerry Q۱۰ را که صفحه نمایش ۳٫۱ اینچی دارد را توصیه می کنم. زیرا قرار گرفتن گوشی های هوشمند بزرگ در دست این افراد سخت و مشکل است.

بهترین گوشی با صفحه نمایش کوچک (۴ اینچ و کمتر از ۴ اینچ) : BlackBerry Q۱۰ و iPhone ۵S

بهترین گوشی با صفحه نمایش متوسط ( ۴ اینچ و ۴٫۵ اینچ) : Motorola Moto X و Apple iPhone ۵S و BlackBerry Z۱۰

بهترین گوشی با صفحه نمایش بزرگ (۴٫۷ اینچ تا ۶ اینچ) :Samsung Galaxy Note ۳ و Samsung Galaxy S۴ و HTC One و Nokia Lumia ۱۵۲۰ و Nokia Lumia ۹۲۸

شما چقدر از دوربین گوشی هوشمند خود استفاده می کنید؟

اگر شما هم مثل من هستید و دائماً از گوشی همراه خود برای گرفتن تصاویر مختلف استفاده می کنید بهتر است به دنبال گوشی هایی باشید که دارای دوربین های قوی و با کیفیت هستند.

نوکیا، سامسونگ، اپل، HTC از شرکت هایی هستند که به دوربین گوشی هوشمند خود اهمیت زیادی می دهند.

فقط عملکرد Nokia ۹۲۸ در زیر نور کم زیاد خوب نبود.

کدام گوشی هوشمند مناسب من است؟

بهترین گوشی های هوشمند به همراه دوربین با کیفیت: Apple iPhone ۵S و Nokia Lumia ۱۰۲۰ و Samsung Galaxy S۴ و HTC One و Nokia Lumia ۹۲۸.

گوشی هوشمند خود را با چه سرعتی می خواهید؟

کمپانی اپل پردازنده ۶۴ بیتی A۷ خود را مدتی است معرفی کرده است، پردازنده ای که حدود ۲ برابر بیشتر از پردازنده قبلی اپل یعنی A۶ سرعت دارد.

سامسونگ گلکسی اس ۴، یک گوشی هوشمند ۴ هسته ای است. در حال حاضر یکی از قوی ترین پردازنده ها متعلق به گوشی های هوشمند Nokia Lumia ۱۵۲۰ و Galaxy Note ۳ و LG G۲ و Nexus ۵ با پردازنده ۲٫۳GHz Snapdragon ۸۰۰ است.

گوشی های هوشمند اکنون به دو دسته : ۲ هسته ای و ۴ هسته ای تقسیم می شوند.

گوشی های هوشمند ۴ هسته ای معروف:Nexus ۵ و Nokia Lumia ۱۵۲۰ و LG G۲ و Samsung Galaxy Note ۳

گوشی های هوشمند ۲ هسته ای معروف:Samsung Galaxy S۳ و Motorola Droid Maxx و Motorola Moto X

آیا شما از قابلیت مکالمه گوشی هوشمند خود استفاده زیادی می کنید؟

این روزها آخرین موردی که به ذهن یک کاربر گوشی هوشمند می رسد،صحبت کردن با تلفن همراه است.

این روزها کاربران اکثراً از ایمیل و اس ام اس و یا سایر نرم افزارهای ارتباطی استفاده می کنند.

اگر شما از تلفن همراه خود برای مکالمه استفاده می کنید باید بدانید که کیفیت صدا و نبود نویز و راحتی مکالمه طرفین از مزیت های یک تلفن هوشمند است.

بهترین توصیه ای که برای تست صدا برای شما داریم این است که با گوشی هوشمند خود یکی از آشنایان را بگیرید و مکالمه کنید تا ضعف و قوت های تلفن خود را بفهمید.

آیا میزان طول عمر باتری برای شما امر مهمی است؟

اندازه صفحه نمایش و نوع باتری و میزان مصرف و نحوه مصرف شما از مواردی است که در مورد طول عمر باتری تأثیر مستقیم می گذارد.

کدام گوشی هوشمند مناسب من است؟

گوشی های هوشمند امروزی دارای باتری های قوی ۲۳۰۰ میلی آمپری هستند. باز هم می گویم که فراموش نکنید اندازه صفحه نمایش در مصرف باتری مهم است.

بهتر است گوشی هایی با طول عمر بالا را بررسی کنیم:

Motorola Droid Maxx و (Pantech Discover )AT&T و Samsung Galaxy Note ۳

اهمیت صفحه کلید:

اکثر گوشی های هوشمند صفحه کلید فیزیکی را حذف کرده اند و به جای آن تایپ لمسی قرار داده اند، با این حال هنوز برخی از کمپانی ها از صفحه کلید فیزیکی استفاده می کنند.

این که کدام مورد بهتر است بستگی به سلیقه شما و راحتی شما دارد.

بهترین گوشی های هوشمندی که دارای صفحه کلید هستند عبارتند از:

BlackBerry Q۱۰ و Motorola Photon Q ۴G LTE و Motorola Droid ۴

راهنمای نهایی:

در آخر این شما است که با توجه به نیاز های خود و همین طور بودجه خود و برند مورد علاقه خود تصمیم به خرید می گیرید.

بهتر است به تخفیفاتی که گاهی کمپانی ها ارائه می دهند هم توجه کنید تا بتوانید با قیمت مناسب تری گوشی هوشمند خود را بخرید.

امنیتتان در خطر است ، از XP دست بکشید...

ویندوز xp را کنار بگذارید، امنیت‌تان در خطر است

به گزارش شگفت انگیز، نسخه اکس پی ویندوز در ۲۱ اکتبر ۲۰۰۱ به بازار عرضه شد. این سیستم عامل از معماری امنیتی به اعتقاد کارشناسان پوسیده ای استفاده می کند که بستن حفره های امنیتی آن برای کدنویسان مایکروسافت هم آن قدر زمان بر شده که از لحاظ اقتصادی ادامه این روند برای این شرکت به صرفه نیست. در دنیای کامپیوتر، فناوری ای که ۱۲ سال از عمر آن می گذرد، به زبان عامیانه متعلق به “عصر تیرکمان سنگی” است.

این سیستم عامل مدت هاست که به لقمه چرب هکرها تبدیل شده است. انتظار می رود که مجرمان اینترنتی با شنیدن خبر توقف پشتیبانی امنیتی از XP، برای نفوذ به دستگاه های مبتنی بر این سیستم عامل، انگیزه تازه ای هم یافته باشند.

شرکت مایکروسافت، طراح ویندوز، در اکتبر ۲۰۱۲ اعلام کرد که این سیستم عامل در مقایسه با ویندوز هفت در یک بازه زمانی مشخص حدودا دو برابر بیشتر مورد حمله هکری قرار گرفته است.

دویچه وله در گزارشی به امنیت پائین سیستم عامل ویندوز XP پرداخته و عنوان کرده است که مایکروسافت نزدیک به یک سال پیش اعلام کرده که از هشتم آوریل ۲۰۱۴ (۱۹ فروردین ۱۳۹۳) دیگر بسته های به روزرسانی برای ویندوز اکس پی منتشر نمی کند. با این حساب، حتی اگر از نسخه اصلی و ثبت شده ویندوز استفاده می کنید هم، باید کم کم به فکر سیستم عاملی جدید باشید؛ البته اگر به حریم خصوصی خود اهمیت می دهید و نمی خواهید درهای زندگی دیجیتال تان را به روی هکرها باز بگذارید.

پایان ارائه آپدیت های امنیتی برای XP به این معنی است که حفره های امنیتی آن باز خواهد ماند و هکرها به سادگی می توانند از آسیب پذیری های موجود در سیستم های مبتنی بر این سیستم عامل٬ برای حمله و نفوذ به آن ها استفاده کنند. به این ترتیب٬ می توان گفت اکس پی

به زودی از ناامن ترین سیستم های عامل در سراسر جهان خواهد بود.

مایکروسافت قصد داشت اکس پی را در سال ۲۰۱۱ از رده خارج کند٬ اما با توجه به پراکندگی گسترده این سیستم عامل در جهان، این تصمیم با سه سال تأخیر اجرایی می شود.

شاید نگاهی به کامپیوترهای اطرافیان این حس را تداعی کند که ویندوز اکس پی مدت هاست از خانه ها و میزهای کار و لپ تاپ های کاربران رخت بر بسته؛ اما آمار رسمی از واقعیت دیگری حکایت می کند.

مایکروسافت بر پایه داده های دریافتی از اپلیکیشن های اینترنتی برآورد می کند که هنوز ۳۸٫۷ درصد از رایانه های فعال در جهان از نسخه اکس پی ویندوز استفاده می کنند. با این حساب تنها نسخه هفت – ۴۵ درصد – پراکندگی بیشتری نسبت به اکس پی دارد.

اگر طالب نسخه اصلی سیستم عامل هستید، اما به نسخه های غیرکپی دسترسی ندارید یا نمی خواهید برای آن هزینه کنید، سیستم عامل های متن باز را آزمایش کنید. با این انتخاب چند نشان را با یک تیر می زنید: نخست این که این سیستم عامل ها رایگان هستند و به صورت خودکار به روز می شوند. دوم این که بر خلاف دنیای سرورها، سیستم عامل های مبتنی بر کدهای لینوکس/ گنوم “هنوز” سهم چندانی از کامپیوترهای خانگی ندارند. این عامل انگیزه ای برای نفوذ هکرها ایجاد نمی کند.

افزون بر این، کد این سیستمهای عامل  در دسترس است. بنا بر این امکان اصلاح حفره های امنیتی احتمالی با سرعت بیشتر و با مشورت شمار بیشتری از کاربران و متخصصان وجود دارد.

از سوی دیگر، به ویژه نسخه های جدیدتر سیستمهای عامل  مانند “اوبونتو” یا “مینت” طیف وسیعی از سخت افزارها را به صورت خودکار می شناسند و نگرانی چندانی نسبت به از کار افتادن قطعات سیستم های قدیمی تر وجود ندارد.

همچنین ظاهر دسکتاپ یا بسیاری از اپلیکیشن های موجود در سیستم عامل های متن باز تا حد بسیار زیادی به ویندوز نزدیک شده است؛ البته نسخه های پیش از ویندوز هشت.

در پایگاه اینترنتی نسخه های مختلف لینوکس می توان این سیستم عامل ها را دانلود و بدون نصب از روی حافظه فلش امتحان کرد. این کار از دل ویندوز هم امکان پذیر است. حتی می توان سیستم عامل لینوکس را در کنار ویندوز نصب و از هر دوی آن ها روی یک سیستم استفاده کرد.

با این همه نباید فراموش کرد که با نصب سیستم عامل  متن باز، برخی عادات را هم باید از سر انداخت. مثلا نصب برنامه های جانبی روی کامپیوتر دیگر به سادگی دوبار کلیک روی فایل “.exe” نخواهد بود. برای این کار یا باید مانند تلفن های هوشمند و تبلت ها به سراغ فروشگاه اینترنتی سیستم عامل بروید یا برخی ظرافت های کدنویسی را بشناسید.

از سوی دیگر، تهیه نرم افزارهای مختلف برای ویندوز به ویژه در کشورهایی که در آنها موضوع کپی رایت چندان جدی گرفته نمی شود، ساده و از آن مهم تر بسیار کم هزینه است. چنین طیف وسیعی از نرم افزارها، آن گونه که از دنیای ویندوز می شناسیم، برای سیستم عامل های متن باز وجود ندارد. هر چند گرایش روزافزون کاربران به این سیستم عامل ها، برنامه نویسان را به ارائه نسخه های مبتنی بر لینوکس نیز سوق داده است.

روی هم رفته نسخه های جدید سیستم عامل های متن باز روز به روز کاربرپسندتر می شوند و با نصب سیستم عامل روی رایانه، نیازهای کاربر خانگی را برطرف می کنند.

اما در نهایت این کاربر است که باید بسته به نیازهای خود سیستم عامل “درست” را برگزیند. یک نکته اما واضح است و آن هم این که سیستم عامل های متن باز به دلیل حاشیه نشینی، با تقریب بسیار بالایی به خصوص در مقایسه با ویندوز٬ از تیررس بدافزارها مصون مانده اند.

مدیریت مصرف اینترنت تلفن همراه


شگفت انگیز: مبلغ قبض تلفن همراهتان سر به فلک کشیده و وقتی با عصبانیت به این کابوس کاغذی نگاهی می اندازید، میزان مصرف اینترنت، برق از سرتان می پراند. ولی شما که این همه از اینترنت سیمکارت تان استفاده نکرده اید.

چگونه می توان مصرف اینترنت موبایل را کنترل کرد؟

چگونه می توان مصرف اینترنت موبایل را کنترل کرد؟

این قبیل به روزرسانی ها و تکرار ارتباطات کوتاه مدت موجب می شود طی مدت یک ماه، پهنای باند محاسبه شده با پهنای باند مصرف شده اختلاف چشمگیری داشته باشد.

برای کنترل این ارتباطات و اعمال محدودیت در آنها یا غیرفعال کردن همه آنها، می توانید از این روش ها کمک بگیرید.

۱ ـ  به روزرسانی فقط با شبکه های بی سیم: بسیاری از برنامه های اندرویدی از قابلیت به روزرسانی خودکار پشتیبانی می کنند و این قابلیت یکی از مهم ترین دلایل مصرف پنهای باند در تلفن های همراه اندرویدی به شمار می رود. شما می توانید با اعمال تغییراتی در تنظیمات دستگاه اندرویدی خود، عملیات به روزرسانی توسط ارتباط اینترنتی شبکه تلفن همراه را غیرفعال کرده و فقط در صورت موجود بودن ارتباط اینترنتی با شبکه های بی سیم اجرای این عملیات را فعال کنید.

برای انجام این کار باید طبق این مراحل عمل کنید:

 ـ  از فهرست برنامه ها Play Store را اجرا کنید.

 ـ  دکمه منو را از روی دستگاه تلفن همراه خود فشار داده و Settings را انتخاب کنید.

 ـ  وضعیت گزینه Update over Wi-Fi only را به حالت On تغییر دهید.

۲ ـ  اعمال محدودیت و ممانعت از ارتباط: همان طور که اشاره کردیم گاهی اوقات نرم  افزارهای مختلف با برقراری ارتباطات پنهانی و پشت پرده، به مصرف پهنای باند اینترنتی در تلفن همراه شما می پردازند.

برای جلوگیری از این ارتباطات پنهانی سه روش وجود دارد: ممنوعیت برای همه نرم افزارها، ممنوعیت برای هریک از نرم افزارها به طور جداگانه و اعمال محدودیت و ممنوعیت باتوجه به تنظیمات هریک از نرم افزارها. شرح کامل هریک از این روش ها عبارت است از:

ممنوعیت برای همه نرم افزارها: شما می توانید برقراری ارتباطات پنهان در همه نرم افزارهای نصب شده روی سیستم عامل اندروید را ممنوع کنید. با انجام این کار ممکن است برخی ارتباطات که کارایی سودمندی برای شما دارند نیز از کار بیفتد، اما با طی مراحلی ساده و بدون دردسر می توانید مصرف پهنای باند تلفن همراه خود را بشدت کاهش دهید. برای فعال کردن این قابلیت روی ابزار Settings کلیک کنید. Wireless & Networks را انتخاب کنید و در نهایت به بخش Data Usage وارد شوید. حالا کلید منو را از روی تلفن همراه خود فشار داده و علامت چک مارک کنار عبارت Restrict background data را فعال کنید.

ممنوعیت برای هریک از نرم افزارها به طور جداگانه: چنانچه قصد ندارید ارتباطات اینترنتی همه برنامه ها را غیرفعال کنید و فقط می خواهید در برخی برنامه ها این تغییرات اعمال شود  باید این گونه عمل کنید:

همچون روش فوق به بخش Data Usage وارد شده و در ادامه روی هریک از نرم افزارهای موجود فشار دهید تا اطلاعات کامل تری از پهنای باند مصرفی توسط آن نرم افزار در اختیار شما قرار بگیرد. در صفحه مربوط به اطلاعات هریک از نرم افزارها گزینه ای با عنوان Restrict background data قابل مشاهده است. شما می توانید با فعال کردن علامت چک مارک کنار این گزینه، برقراری ارتباط پنهان با اینترنت را برای این برنامه ممنوع کنید. با به کارگیری این روش می توانید فقط برنامه هایی را که بیشترین مصرف اینترنت را به خود اختصاص می دهند در فهرست برنامه های ممنوع قرار دهید.

 ـمحدودیت و ممنوعیت باتوجه به تنظیمات هریک از نرم افزارها: گاهی اوقات برنامه هایی روی سیستم عامل اندروید شما نصب می شود که نیازی به غیرفعال کردن دائم آنها وجود ندارد. برخی نرم افزارها همچون فیس بوک به شما این امکان را می دهد تا بدون غیرفعال کردن قابلیت برقراری ارتباط با اینترنت، با کاهش تعداد ارتباطات برای بررسی تغییرات و رخدادهای جدید در سرویس کاربری فیس بوک شما (افزایش بازه زمانی اتصال به سرور)، مصرف پهنای باند را کاهش داده و ارتباط نرم افزار شما با اینترنت نیز برقرار باشد.

توجه داشته باشید که همه نرم افزارها از این قابلیت پشتیبانی نمی کنند.

دلیل افزایش دمای لپ تاپ


چرا لپ تاپ ها گاه بیش از حد گرم می شوند؟ علت داغ شدن لپ تاپ چیست؟ آیا ایجاد حرارت زیاد توسط لپ تاپ باعث بروز مشکلاتی برای دستگاه می شود؟

چرا لپ تاپ داغ می کند؟

چرا لپ تاپ داغ می کند؟

اینها سوالاتی هستند که مطمئنا تمام کاربران لپ تاپ با آن مواجه بوده یا هستند. این موضوع با توجه به رشد قیمت این کالا اهمیت بیشتری نزد کاربران یافته و به همین دلیل کاربران این کالای پرکاربرد همواره به دنبال روش هایی برای کاهش حرارت یا استفاده از روش هایی برای کاهش خسارات ناشی از گرمای بیش از حد لپ تاپ هستند.

از استفاده از دستگاه های جانبی نظیر فن های خنک کننده یا cool padها که بگذریم، برخی از شرکت های تولیدکننده از قطعاتی نظیر مادربوردهایی با قابلیت ایجاد گرمای کمتر یا حتی خنک کنندگی سیستم استفاده می کنند که البته لپ تاپ های این چنین بسیار گران قیمت هستند. به همین دلیل توجه به نکاتی برای کاهش دمای دستگاه می تواند کمک بزرگی به کاربران باشد؛ نکاتی که در این بخش ما به شما گوشزد می کنیم. اگر نگران سلامت لپ تاپتان هستید، این مطلب را بخوانید:

چرا لپ تاپ داغ می کند؟

حقیقت این است که گرمای لپ تاپ ناشی از فعالیت قطعات کامپیوتری نظیر مادربورد، کارت گرافیک و… است. این اتفاقی است که برای تمام کامپیوترهای همراه از کامپیوترهای رومیزی بزرگ گرفته تا لپ تاپ و تبلت رخ می دهد.

البته کامپیوترهای رومیزی شخصی به دلیل اینکه بزرگ هستند، فضای بیشتری برای هوای ورودی به فن و گردش آن در دستگاه دارند.

به همین دلیل گرمای پی سی ها به اندازه لپ تاپ ها به چشم نمی آید. در مورد لپ تاپ ها اما علت اصلی اندازه آنها نیست. کوچک بودن آنها به این معناست که تمام قطعات باید فشرده تر شوند و در این مکان کوچک، فضای کمی برای جریان هوا وجود دارد.

به بیان ساده، مشکل داغ شدن بیش از حد به دو دلیل در لپ تاپ ها رایج تر از دسک تاپ ها است. اول، از آنجا که لپ تاپ ها کوچک تر از دسک تاپ ها هستند، قطعات الکترونیکی آنها از چیدمان فشرده تری برخوردارند و فاصله کمتری نسبت به یکدیگر دارند.

به دلیل نزدیکی بیش از حد و همچنین از آنجا که بدنه یک لپ تاپ بسیار باریک است، فضای چندانی برای انتشار گرما وجود نخواهد داشت. موضوع بعدی به تغذیه برق مربوط می شود. هر چه لپ تاپ ها به پردازنده های قدرتمندتری مجهز می شوند و سیستم های عامل به قدرت پردازش بیشتری برای اجرای خود نیاز پیدا می کنند، گرمای بیشتری در داخل کیس تولید می شود.

البته تولید کنندگان لپ تاپ از این موضوع آگاه هستند و مکانیزم های گوناگونی در داخل محصولات خود تعبیه کرده اند تا این حرارت را دفع کنند. پنکه ها، حرارت گیرها و دریچه های هوا همگی برای خنک نگه داشتن یک لپ تاپ در هنگام کار تلاش می کند.

با این حال، گاهی اوقات این امکانات هنوز کافی نیستند. داغ شدن بیش از حد می تواند هنگامی که یک پنکه به طور صحیح کار نمی کند و یا در صورت بروز سایر معایب، روی دهد. در عین حال، گاهی اوقات این مشکل بیشتر به خطای کاربر مربوط می شود تا خود ماشین. بنابراین بهتر است راهکارهایی را به کار گیریم تا لپ تاپمان بیش از حد داغ نشود.

صدمات ناشی از حرارت زیاد لپ تاپ:

اکثر لپ تاپ های موجود در بازار و به ویژه نمونه های اولترا یا فوق باریک، دارای مادربوردهای بسیار ظریف و پیشرفته ای هستند که به گرما بسیار حساسند، به علت فشرده بودن قطعات در کنار یکدیگر در صورتی که یک قطعه آسیب ببیند، امکان آسیب دیدگی قطعات دیگر نیز بسیار وجود دارد.

همچنین از مهم ترین عوامل آسیب رسان به قطعات داخلی کامپیوتر از جمله مادربورد و کارت گرافیک آن بورد لپ تاپ ها، دمای قطعات داخلی سیستم است که با استفاده از چند سنسور اندازه گیری می شود. مشکل دیگری که ممکن است داغ شدن بیش از حد لپ تاپ ها برای کاربر ایجاد کنند آتش گرفتن دستگاه است. اتفاقی که بارها برای لپ تاپ ها افتاده است و شرکت های عرضه کننده نسبت به جمع آوری این لپ تاپ ها از سطح بازار هشدار داده اند.

بروز ایراداتی برای باتری و شارژر، آسیب دیدن صفحه نمایش و پرش های گاه و بی گاه، ایجاد سرو صدای زیاد و… نیز ناشی از گرم شدن بیش از حد لپ تاپ ها است. پس در این مورد وسواس زیادی به خرج دهید.

چگونه لپ تاپ را خنک نگه داریم؟

۱ از سلامت لپ تاپ خود مطمئن شوید: اطمینان از این موضوع که مکانیزم های خنک کنندگی لپ تاپ شما به خوبی کار می کنند، شما را تا حدود زیادی به اجتناب از مشکل داغ شدن بیش از حد لپ تاپ یا برطرف نمودن آن نزدیک می کند.

بنابراین، یکی از بهترین شیوه ها برای دور نگه داشتن لپ تاپ از داغ شدن بیش از حد، مراقبت از آن خواهد بود.اگر متوجه شدید که لپ تاپ شما حرارت زیادی تولید می کند و اگر پنکه آن را در فواصل زمانی کوتاه تری شروع به کار می کند، اولین کاری که باید انجام دهید مقداری نگهداری ابتدایی خواهد بود.

۲ پنکه های لپ تاپ خود را بررسی کنید: بهترین روش برای آنکه مطمئن شوید پنکه های لپ تاپ شما به طور صحیح کار می کنند، استفاده از یک نرم افزار تشخیصی است، زیرا پنکه ها در داخل بدنه لپ تاپ قرار گرفته اند و گاهی اوقات باز کردن بدنه یک لپ تاپ می تواند ضمانت آن را باطل کند.

به سایت تولیدکننده لپ تاپ خود رفته و ببینید که آیا یک ابزار تشخیصی عملکرد پنکه ها برای بارگذاری در آن وجود دارد یا خیر. اگر چنین ابزاری پیدا نکردید، می توانید ابزار مشابهی از یک فروشنده قابل اعتماد دیگر تهیه کنید.

۳ دریچه های هوا را تمیز کنید: اکثر لپ تاپ ها از جریان هوا برای کمک به خنک کردن خود استفاده می کنند. آنها در قسمت جلویی بدنه به منافذ ورودی هوا و در قسمت عقبی بدنه به دریچه های خروجی هوا مجهز هستند. گرد و غبار یا سایر مواد می توانند این دریچه ها را مسدود و جریان هوا را مختل کند.

احتمالا آسان ترین راه برای تمیز کردن دریچه ها این است که هوا فشرده را به داخل آنها دمید. برای انجام این کار محصولات هوای فشرده را در هر فروشگاه تجهیزات دفتری می توان یافت. همچنین می توان دریچه ها را با یک پارچه نمناک (نه خیس) تمیز کرد.

۴ تنظیمات بایوس لپ تاپ خود را بررسی کنید: تنظیمات نرم افزاری وجود دارند که به کامپیوتر می گویند چه درجه حرارتی بیش از حد داغ است و پنکه ها باید در چه دمایی فعال شوند.

۵ استفاده از پایه های خنک کننده لپ تاپ: یکی از روش های کاهش دمای لپ تاپ استفاده از پایه لپ تاپ است که مقداری فاصله بین قسمت تحتانی لپ تاپ و سطحی که در حال استفاده از آن هستیم به وجود می آورد. این وضعیت اساسا فضایی ایجاد می کند که حرارت می تواند از طریق آن دفع شود.

یک پایه معمولا نوعی سطح باریک و تخت با پایه های کوتاه است و می توان آن را روی پاهای خود یا میز کار قرار داد. با یک یا دو اینچ هوا در زیر لپ تاپ، حرارت می تواند به آسانی منتشر شود و جریان هوای دریچه های خنک کننده کاملا آزاد خواهد بود. گاهی اوقات، یک پایه می تواند از مواد خاصی نظیر آلومینیوم ساخته شده باشد که همانند یک حرارت گیر عمل می کند. این ابزار به طور فعالی گرما را از لپ تاپ جذب کرده و به خنک ماندن آن بیشتر کمک می کند.

۶ استفاده از وسایل کمکی به جای پایه لپ تاپ: در حالی که می توان یکی از این ابزارهای خنک کنندگی را در هر فروشگاه تجهیزات الکترونیکی خریداری کرد، وسایلی نیز در منزل یا محل کار وجود دارند که می توانند به عنوان کمکی برای کاهش دمای لپ تاپ مورد استفاده قرار گیرند.

یک میز پیک نیک کوچک می تواند به عنوان یک پایه لپ تاپ عمل کند. حتی یک سینی مشبک فر (که معمولا برای پخت شیرینی مورد استفاده قرار می گیرد) نیز می تواند به عنوان یک پایه لپ تاپ مناسب به کار گرفته شود.

۷ از نرم افزارهای نظارت بر دمای لپ تاپ استفاده کنید: این نرم افزار علاوه بر نمایش سنسورها امکان تغییر فرکانس CPU و تغییر سرعت فن دستگاه را به منظور خنک سازی بیشتر فراهم می کند. سنسورهای نمایش داده شده با توجه به مادربورد ممکن است متفاوت باشد، اما در کل این نرم افزارها اطلاعاتی به کاربر می دهند که وضعیت لپ تاپ را برای وی مشخص می کنند.

۸ برق مصرفی دستگاه را تنظیم کنید: این تنظیم به سیستم می گوید که فقط از برقی که درخواست شده استفاده کند. اگر نیاز دارید که از لپ تاپ برای بازی کردن یا کارهای سخت تر استفاده کنید، ترجیحا از سرعت پردازش بالا استفاده کنید. به عبارت دیگر ضروری است که تنظیمات روی حداکثر کارایی صورت بگیرد.

۹ سعی کنید لپ تاپ را در شرایط آب و هوایی بسیار گرم قرار ندهید: در محیط هایی از کامپیوتر استفاده کنید که هوای خنک وجود داشته باشد.

کامپیوترها همانند بیشتر مردم هستند که در محیط دارای هوای خنک خیلی بهتر کار می کنند. بیشتر اطاق های سرور یا مراکز دیتا در دمای ۷۰ درجه یا پایین تر کار می کنند. بنابراین چه در منزل و چه در محل کار از درجه حرارت ایده آل استفاده کنید.

۱۰ در مواقع غیر ضروری لپ تاپ را خاموش کنید: هر وقت به کامپیوتر نیاز ندارید، بهتر است آن را خاموش کنید، مخصوصا زمانی که در منزل نیستید، زیرا ممکن است پس از مراجعه با لپ تاپ آتش گرفته روبه رو شوید.

درجه حرارت داخلی لپ تاپ قدیمی پس از یک ساعت فعالیت ۱۸۱ درجه فارنهایت برابر با ۸۳ درجه سلسیوس و خیلی بالا و خطرناک است که با استفاده از دستگاه خنک کننده لپ تاپ به ۱۰۶ درجه فارنهایت یا ۴۱ درجه سلسیوس می رسد، یعنی یک اختلاف ۴۱ درصدی که حرارت اطاق تا ۶۸ درجه پایین می آورد.

افزایش سرعت موبایل و تبلت (با سیستم عامل اندروید)

شما ممکن است پس از گذشت چند ماه، متوجه شوید که سرعت تبلت یا گوشی هوشمند اندرویدی تان به طور قابل توجهی افت کرده است. انجام کارهای ساده مانند: سوئیچ کردن بین اپلیکیشن  ها، سخت تر شده است. حتی برای بازشدن صفحه اصلی، با مکث چند ثانیه ای سیستم عامل اندروید مواجه خواهید شد. این تاخیر در تمام فعالیت های این سیستم عامل برروی گوشی شما آزار دهنده است اما برای خلاص شدن از شر آن، چه باید کرد؟!

ترفندهایی برای افزایش سرعت موبایل و تبلت اندرویدی

ترفندهایی برای افزایش سرعت موبایل و تبلت اندرویدی

به گزارش شگفت انگیز: راهنمایی ها و نکات ساده ای که در ادامه آمده است، می تواند تجربه داشتن یک گوشی هوشمند اندرویدی بدون مکث را برای تان به ارمغان آورد.

ترفندهایی برای افزایش سرعت موبایل و تبلت اندرویدی

ترفندهایی برای افزایش سرعت موبایل و تبلت اندرویدی

به منظور حذف برنامه های غیرضروری، می توانید بخش تنظیمات گوشی هوشمند خود مراجعه کرده و گزینه ای را با عنوان “Manage Apps” انتخاب کنید. سپس برنامه غیرضروری را از لیست اپلیکیشن ها پیدا کرده و با انتخاب آن و لمس گزینه “Uninstall”، آن را حذف نمایید. دقت کنید که برنامه های پیش فرض سیستم عامل اندروید یا برنامه هایی که سازندگان دیوایس شما برروی آن ریخته اند، قابل حذف نیستند چراکه آن ها یک bloatware به حساب می آیند. البته با غیرفعال کردن آن ها، بخش قابل توجه ای از حافظه رم گوشی هوشمند شما آزاد خواهد شد.

در گوشی  و تبلت های هوشمند که کاربران می توانند حافظه داخلی را از طریق کارت حافظه جانبی افزایش دهند، گزینه ای برای انتقال برنامه ها به “کارت حافظه” وجود دارد. برای اینکار، وارد تنظیمات شده، به منوی نرم افزارها مراجعه کرده و برنامه ای را که می خواهید به کارت حافظه منتقل کنید را، انتخاب کرده و گزینه “انتقال به کارت SD” را امتحان نمایید.

ترفندهایی برای افزایش سرعت موبایل و تبلت اندرویدی

ترفندهایی برای افزایش سرعت موبایل و تبلت اندرویدی

۲- حافظه “Cache” یا پنهان برنامه های خود را خالی کنید. حافظه پنهانی که اپلیکیشن ها ایجاد می کنند در طول زمان، بر عملکرد دستگاه دیوایس هوشمند تاثیر می گذارد. حذف این حافظه پنهان از طریق تنظیمات کار ساده ای است اما تعدادی برنامه برای این کار وجود دارد که پیشنهاد می کنیم، حتما امتحان کنید. محبوب ترین برنامه هایی که می توانید برای اینکار پیدا کنید عبارتند از Clean Master و App Cache Cleaner، که هردو به صورت رایگان از فروشگاه گوگل پلی استور قابل دانلود هستند.

 

ترفندهایی برای افزایش سرعت موبایل و تبلت اندرویدی

ترفندهایی برای افزایش سرعت موبایل و تبلت اندرویدی

۳- استفاده از ویجت ها و تصاویر زنده را محدود کنید. بسیاری از کاربران سیستم عامل اندروید، فکر می کنند که ویدجت ها یکی از مهم ترین مزایای این سیستم عامل به شمار می رود. استفاده از ویدجت برای دسترسی سریع تر به برخی از برنامه های کاربری می تواند مفید باشد اما باعث خواهد شد تا عمر باتری دستگاه شما کاهش پیدا کرده و تاثیر بسیار بدی را متوجه دیوایس شما نماید.

کاهش تعداد ویدجت ها می تواند در سومین قدم برای افزایش سرعت تبلت یا تلفن هوشمند شما موثر واقع شود اگرچه توصیه می کنیم از آن ها اصلا استفاده نکنید. بدین منظور می توانید با نگه داشتن چند ثانیه ای ویدجت مورد نظر و انتقال آن به آیکون سطل زباله، سرعت بسیار بالاتری را از اندروید تجربه کنید.

یکی دیگر از ویژگی های بسیار جالبی که سیستم عامل اندروید دارد و من به شخصه آن را خیلی دوست دارم، امکان استفاده از live wallpaperها  به عنوان تصویر پس زمینه است. با اینکه آنها جذاب به نظر می رسند، اما استفاده از لایو پیپرها به عنوان تصویر پس زمینه، می تواند سرعت دستگاه شما را به شدت کاهش دهد و باتری را نیز زودتر خالی نماید.

ترفندهایی برای افزایش سرعت موبایل و تبلت اندرویدی

ترفندهایی برای افزایش سرعت موبایل و تبلت اندرویدی

۴- انیمیشن ها را غیر فعال کنید. یک گزینه برای برای تنظیمات پیشرفته سیستم عامل اندروید وجود دارد که برای کاربران بسیار حرفه ای طراحی شده است. با این حال توصیه می کنیم که از این تنظیمات تا زمانی که از صحت عملکرد آن ها مطلع نشده اید، استفاده نکنید. اگرچه در این بخش گزینه ای برای غیرفعال کردن انیمیشن های سیستمی گنجانده شده است که با غیرفعال کردن آن، می توانید جانی تازه به سرعت لاک پشتی ( یاد سرعت اینترنت افتادم!) دیوایس هوشمند اندرویدی خود بدهید. بدین منظور، می توانید به بخش تنظیمات مراجعه کرده و گزینه  Developer options را انتخاب کنید. اکنون این بخش را فعال کرده و گزینه های Window animation scale, Transition animation scale و Animator duration scale را غیر فعال نمایید. با غیرفعال شدن این ۳ گزینه، انیمیشن های باز و بسته کردن اپلیکیشن ها و سوئیچ بین آنها، غیرفعال خواهد شد. می دانیم که ممکن است کمی در زیبایی ظاهر سیستم عامل اندروید گوگل تاثیر منفی داشته باشد اما در عوض، سرعت گوشی شما چند برابر می شود.

۵- به روزرسانی های نرم افزاری جدید را هرچند هفته یک بار، دریافت کنید. سازندگان معتبری از جمله سامسونگ، سونی، الجی و HTC به طور مستمر بروزرسانی های نرم افزاری جدیدی را برای محصولات خود عرضه می کنند. از نظر مشکلات امنیتی و عدم ثبات سرعت سیستم عامل اندروید، ضروری به نظر می ‎رسد که با دریافت جدیدترین بسته های به روزرسانی سیستمی، دیوایس شما از آخرین فریمور ارائه شده بهره بگیرد. برخلاف حساسیست بالای این موضوع، کمپانی هواوی هرچند مدت آن هم به صورت کاملا تفریحی، به روزرسانی را برای محصولات خود ارائه می کند که نشان از اعتماد بالای این سازنده به سرعت سیستم عامل اندروید گوگل دارد!

ترفندهایی برای افزایش سرعت موبایل و تبلت اندرویدی

ترفندهایی برای افزایش سرعت موبایل و تبلت اندرویدی

۶- روت، رام و بیش تر…

افرادی که همواره به استقبال خطر می روند و کاربران حرفه ای، همواره تلاش می کنند تا تلفن هوشمند یا تبلت خود را  روت نمایند. با این انجام این عمل، دروازه ای از ویژگی های جدید و متفاوت به سوی دیوایس شما گشوده خواهد شد. حتی با روت کردن دستگاه خود، می توانید پردازنده خود را اورکلاک کرده و یا رام های سفارشی متعددی را برروی آن نصب کنید. با این حال روت کردن محصولات اندرویدی می تواند باعث شود تا پشتیبانی گارانتی از تلفن هوشمند و یا تبلت شما برداشته شود. آنروت کردن نیز می تواند برای رفع این مشکل، مفید باشد.